0

Ve Vašem seznamu přání nemáte žádné položky.

Košík
0,00 Kč

Sous vide G21 Trofeo 1200 W - Rozbaleno

Více pohledů

Doprava zdarmaVýprodejTento model je k vidění na nově otevřeném showroom v Ostravě na ulici Polanecká 803/72

Sous vide G21 Trofeo 1200 W - Rozbaleno

Chytrý vakuový vařič G21 Trofeo s příkonem 1 200 W můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – pracuje, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc, kdy jste mimo domov.


Skladem pouze 1ks

Celý popis 🡒
Doprava: ZDARMA
Výrobce: G21
Dostupnost: Skladem

Běžná cena: 2 419,00 Kč

Akční cena: 1 980,00 Kč

Nebo koupit nové za 2 475,00 Kč
Přidat do košíku s kódem kuptotu2
Kód bude uplatněn automaticky
1 940,00 Kč

Zboží pouze rozbaleno


Ponorný pomalý vařič G21 Trofeo s příkonem 1 200 W je skutečným mistrem v sous-vide vaření ve vakuu. Je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Elegantní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část s elektronikou a kulatým dotykovým displejem. Pro bezpečné zavěšení sous-vide vařiče G21 Trofeo na okraj varné nádoby jsme ponorný vařič vybavili posuvným upevňovacím klipsem.

 

Hlavní přednosti



    • Elegantní tělo s vnitřní varnou spirálou a dotykovým displejem

 

    • Posuvný upevňovací klips pro bezpečné zavěšení v nádobě

 

    • Sous-vide vaření = minimální změny v upravované potravině

 

    • Maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury

 

    • Zachování téměř stejné hmotnosti surovin

 

    • Nižší degradace nutričních látek

 

    • Snadná příprava – pokud máte zavakuované suroviny zamražené, vložíte jen příslušný počet porcí do hrnce s vodou, kde se rozmrazí a připraví sous-vide metodou

 

    • Delší trvanlivost surovin – čerstvé zavakuované potraviny před vařením vydrží v chladničce až pět dní



Domů i pro restauraci

 

Chytrý vakuový vařič G21 Trofeo můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – pracuje, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.


Sous vide G21 Trofeo

Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?

 

Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.

 

Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.

 

Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.


Sous vide G21 Trofeo

Co je sous-vide vaření

 

Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.

 

Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.

 

Specifikace



    • Značka: G21

 

    • Model: Trofeo

 

    • Napájení: 220–240 V/50–60 Hz

 

    • Příkon: 1 200 W

 

    • Teplotní rozpětí: 5–95 °C

 

    • Teplotní přesnost: ± 0,1 °C

 

    • Maximální objem nádoby: 30 l

 

    • Rozměry produktu (š x v x h): 9,5 x 32,5 x 17 cm

 

    • Váha produktu: 1,5 kg

 

    • Rozměry balení (š x v x d): 19 x 36 x 12 cm

 

    • Váha balení: 1,75 kg



Obsah balení



    1. 1x ponorný pomalý vařič G21



Parametry

  • Flag - Novinka: Všechny
  • Materiál: nerez / plast
  • Výkon (W): 1200
  • Hmotnost (kg): 1,5
  • Rozměry š x v x h (mm): 95 x 325 x 17
  • Barevné provedení: černá

Další informace

Vystaveno na showroom Ano

Zákaznické recenze

Napište vlastní recenzi

You're reviewing: Sous vide G21 Trofeo 1200 W - Rozbaleno

* Povinná pole

Prohlašuji, že jsem se seznámil se Zásadami zpracování osobních údajů i s obchodními podmínkami a chci odeslat dotaz.

Nepropásněte naše akce a slevy

Přihlašte se k odběru našeho zpravodaje.

1